Komentář, na který odpovídáte

01. 05. 2010 - 22:38
 

tom*: Ahoj,
karamel dělám bez tuku/másla a je vždy výborný. K tomuhle postupu pár poznámek:

Když se cukr úplně na začátku namočí (do hrnce s cukrem dolívat vodu, až cukr tak tak zmizí pod hladinou), trvá sice vaření o trochu déle, ale není žádný problém s hrudkami, ani se nemusí míchat.

Když se při rozvařování karamelu nalije moc vody, lze pak snadno vyvařit. Hustotu pak snadno trefíte podle cviku. Když moc řídké, vaříme dál, když husté, přidáme vodu a znovu necháme přejít varem. Ale nevařit s tukem!

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Jak udělat karamel