Komentář, na který odpovídáte

04. 05. 2010 - 22:06
 

martina77: cukr jsem rozpustila pomalu dle navodu. Pak jsem misto masla pridala zahřátou 30% smetanu. Trochu to bublalo, jej potřeba foukat, aby to neuteklo z hrnce, a pomalu rozmýchat karamel co se trochu srazil přidáním přeci jen o mnoho chladnější smetany, i když byla ohřátá. Výsledek je výborný. Hladký tekutý karamel, co se dá použít na cokoliv. Množství všeho od oka, metoda pokus omyl.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Jak udělat karamel