Komentář, na který odpovídáte

13. 09. 2011 - 09:57
 

lill: Myslela jsem si, že jsem v kuchyni docela zručná, ale karamel prostě nějak ne a ne dopadnout tak, jak by měl...až do fáze rozpuštěného cukru je to v pořádku...ale: rozpustil se mi krásně cukr (já zajásala), odstavila jsem hrnec z plotny, párkrát míchla a cmrndla tam trochu horké (těsně před tím uvařené) vody, udělalo to bubly bubly a.... a celé se to zhrudkovatělo : ( Prosííím poraďte někdo : )

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Jak udělat karamel