Komentář, na který odpovídáte

25. 10. 2011 - 12:38
 

trtinovy cukr: dik za recept a za vsechny prispevky v diskuzi
delal jsem pokusne jen ze tri polevkovych lzic TRTINOVEHO cukru.
kdyz byl cukr pekne rozpusteny, zacal jsem pridavat vodu primo z rychlovarky, jen po malickych kapkach, kdyz jsem pridal asi ctyrikrat crknul jsem trochu citronky.
pak uz jsem dal vyrazneji vody. celou dobu jsem nekostoval, ponevadz nebyl cas
smes jsem mel stale nad mirnym plamenem takze zacla vyrazneji hnednout, tehdy jsem ponoril hrnec do talire s vodou, abych mel jistotu, ze nespalim.
Pridal jsem asi pulcentimetrovy platek masla a o trochu vice vody, konzistence byla spis polevkova nez omackova, tak jsem jeste nechal projit varem, at se vse pekne spoji.
pak uz nechal za staleho michani vychladnout na kostovatelnou teplotu.
vysledek je famozni.

jeste jednou diky

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Jak udělat karamel