Komentář, na který odpovídáte

13. 02. 2012 - 20:36
 

knedlik: díky za připomínku, ale nesouhlasím. Váš návod jsem použil, když jsem vyráběl karamelový vaječňák, protože se tam kondenzované mléko stejně dává, ale tento karamel nemá s karamelem skoro nic společného... jen trošku barvu. Zkuste u někoho ochutnat ten z mého návodu a budete až nepříjemně překvapena, co jste za karamel považovala Z plechovky je dobrý, ale je to prostě slabší karamelové mléko, ne KARAMEL.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Jak udělat karamel