Komentář, na který odpovídáte

14. 09. 2012 - 19:00
 

meril.m: Můj recept:cukr/máslo/voda v poměru 6:1:1,vše dát do hrnce a pomalu zahřívat.Směs začíná karamelizovat při nižší teplotě a je dobře míchatelná.Při dosažení hnědé (ne červenohnědé) barvy přidat vodu (kolik karamelu,tolik vody).Po zchladnutí dát do lednice a ztuhlý tuk přecedit přes jemný cedník.Takto připravený karamel má výbornou máslovokaramelovou chuť

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Jak udělat karamel