Komentář, na který odpovídáte

16. 11. 2012 - 13:26
 

knedlik: když se první 2 nalití vody povedly je to 3 přilití moc velké - hmoty rychle zchladla a zkrystalizovala - nikdy se se mi to nestalo. Popř první dvě přilití byla už velká a třetí to jen dovršilo. Většinou 2 panáky už úplně stačí, pokud stále máte pocit, že to houstne víc než je zdrávo, přidejte dříve tuk (místo 3. vody) - budete mít více času na přemýšlení a po tuku už nikdy nezkrystalizuje.

Také míchání je důležité - míchat i ten střed, ten možná vynecháváte a v té konzistenci to pak udělá své!

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Jak udělat karamel