Komentář, na který odpovídáte

08. 07. 2013 - 19:55
 

mabel: Tak se nepovedlo Jakou jsem měla radost, když jsem našla podrobný recept na karamel z rozpouštěného cukru, chtěla jsem totiž udělat francouzskou dobrotu croqembouche a ono z ní nic nebude Všechno šlo skvěle, dokonalá chuť, dobrá barva, takže jsem stáhla z plotny, míchala a přidala horkou vodu, začalo se to bouřit, jenže když to dobouřilo, vznikla z toho hnědá voda, ve které plaval velký slepený tvrdý kus - i když jsem během bouření míchala. Nevím, kde co bylo špatně

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Jak udělat karamel