Komentář, na který odpovídáte

28. 12. 2013 - 20:29
 

cldlls: Má osobní zkušenost, dělal jsem tento recept mnohokrát a nikdy mi nevyšel, vždy jsem dostal sklenici tvrdého karamelu dnešní den se mi to stalo znova už v hrnci jak už někteří psali, voda a uprostřed tvrdá hrouda, zkusili jsme upravit postup, po předchozí zkušenosti kdy jsem horkou karamelovou vodou zatavoval kalabasu, nepřídavali jsem horkou vodu, ale studenou a měli jsme stále na plotně pod lehkým plamínkem, vodu přidávali prakticky po lžičkách, po chvilkách zkoušeli konzistenci na talíři, pokud tvrdé přidali vodu a voilá konečně se povedlo

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Jak udělat karamel