ach ten krém!!!: Všechny zdravím ,i já se pustila do pečení a musím říct, že medové plátky se mi povedly a to moooc dobře.Ale ten kréém!ach bože, hrůza děs! změklou heru jsem smíchala s konzervou vychladlé tekutiny ,kterou jsem 2 hodiny vařila ,aby krém měl lepší chut! ale máslo se vubec s tekutinou nesmíchalo .Z plechovky se výlelo mírně nahnědlé kondenzované mléko a při šlehání se vubec nespojilo s máslem!!děs!nato jsem tam navalila kotel cukru moučky , aby se to dalo trochu dohromady, což pomohlo ,ale už to bylo teda hoodně sladké-a co víc ,stejně po ochutnání medovníku ,jsem tam nakonec pořád cítila ,tu heru ,prostě máslovou chut ,místo krému! takže mě to celkem zklamalo! protože jinak by byl medovník perfektní ,ale takhle se to tím zkazilo.A když si to tak přeberu , není vubec možné ,aby se mléko spojilo s máslem , ani teoreticky ale už vubec prakticky.Tak nevím jak to teda děláte .Nedá se ten krém koupit někde zvlášt? prosím dejte mi vědět. Dik.