Komentář, na který odpovídáte

14. 11. 2007 - 17:30
 

né mléko ,ale salko!: Všechny zdravím ,minule jsem dělala medovník z kondenzovaného mléka a máslo se mi nespojilo a s řídkým mlékem ,ikdyž jsem plechovku vařila dvě hodiny , přesto zní vytekla mérně nahnědlá velmi tekutá směs -která sem i nespojila.Dnes mě napadlo ,použít salko!!! slazené zahuštěn= mléko a výsledek perfektní !!!! a moc moc super! takže ted už jedině salko , má i skvělou chut ,namísto obyč kondenz.mléka

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Pravý medovník II. díl - vaříme