Komentář, na který odpovídáte

15. 11. 2007 - 13:43
 

noo veliký :-): Mě ihned napadlo koupit kondenzované mléko v plechovce, tak jsem to i pochopila a tak zakoupila.NIkdy před tím jsem nic takového v pečení či vaření nepoužívala ,takže jsem ani nevěděla že kondenzované mléka jsou dva druhy!!!! jedno normální kondenzované mléko(tekuté ,jako normální mléko) a pak ZAHUŠTĚNÉ SLAZENÉ ,které je HUSTÉ jako řídší krém!a bývá v těch tubičkách , co jsme jako děcka kupovali a ucucávaly (a stejně tak se dělá i do plechovky) a samozdřejmě mě naadlo koupit první to normální a já pak blbec proč to nejde spojit s máslem.No co už ted. Ale aspon to už vím

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Pravý medovník II. díl - vaříme