monika*: Tak jsem ho udělala dle návodu, není tak hezký, ale chuť je lepší než kupovaný! Doporučuju!
pavel*: Také mohu pochválit. Ještě že v receptu bylo dost "pocitů" často sem měl naprosto stejný Zkoušel jsem místo sody dát to napůl s perníkovým kořením a vše vyšlo. Co tam dát jenom to koření? Jo a první placka na alobalu se mi nehezky rozpadla, tak sem zacal pouzivat pec.papir a ten byl super (ta placka se dala dovnitr a vyplnil jsem diru odkrojkama, takze se to nijak neprojevilo). Asi jsem dal prilis kremu, protoze dost dominuje v chuti, mozna by ho stacilo min. Doporucuju vsem!
martina*: Ahoj,
ráda bych poradila všem, kteří neustále brouzdají po internetu v marné snaze nalézt recept na ten "pravý" medovník (jako jsem to až doposud dělala já), aby s tím přestaly, protože tohle je ten vytoužený recept!!! Včera jsem se pustila do pečení medovníku podle Knedlíkova receptu a výsledek mě naprosto nadchnul. Absolutní špička. Vypadal úplně stejně jako ten kupovaný, ale chutnal ještě líp, vážně. Moje kolegyně z něj byly celé u vytržení a padala slova typu: "Ten kupovaný se s tímhle nedá vůbec srovnat." A já věděla, že mají pravdu. Takhle lahodný medovník jsem ještě nejedla. Knedlíku, díky za super recept, který mě díky tvým "pocitům" místy velmi rozesmál Martina
houslide: Milý knedlíku,moc ti chci poděkovat,protože jsem svému tatínkovi k narozeninám upekla tvůj medovník a sklidila jsem obrovskou chválu,všichni si moc pochutnali a obdivovali moje "kuchařské schopnosti" nebo lépe řečeno tvoje skvělé rady.Opravdu moc děkuju!
kuliocko: tak tohle se mi zda jako uplne uzasny navod... dekuji moc...urcite to pujdu delat..ale az tak za tyden protozew tento mam moc uceni a protoze jsme student hotelove skoly, tak by se snad mohl povest... tesim se a napisu jak dopadl...