Komentář, na který odpovídáte

28. 03. 2015 - 13:33
 

danulaaa: Dobrý den, rohlíčky jsou naprosto dokonalé, není na nich ani co zkazit, klíčem úspěchu je pořádně je nechat vykynout, tak jak je psáno, takže nespěchat Taky jsem si je ozvláštnila, nedělám do tvaru rohlíčků, ale jenom do takových malých bochníčků a po upečení a vychladnutí je plním šunkou, sýrem a popřípadě nějakou omáčkou. Vřele doporučuji a nechte si chutnat.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Moderované komentáře k článku: Domácí křupavé rohlíky