14. září 2015 v 13.55 | rubrika: příprava ingrediencí
Bylo na čase zkusit i jiný recept na domácí kečup než ten první. Suroviny: |
přečteno: 114x | přidat komentář
|
13. září 2015 v 13.55 | rubrika: příprava ingrediencí
Po všech kečupech mi pořád zbylo dost rajčat. Kečup už jsem nechtěl a zkusil jsem tedy protlak. Suroviny Postup |
přečteno: 1.160x | přidat komentář
|
30. srpen 2015 v 15.25 | rubrika: příprava ingrediencí
Letos se mi urodilo hodně rajčat, takže kečup! Konečně si ho vyzkouším. Domácí kečup podle receptu mámy mi nechutnal.. tak schválně. Největší překvapení bylo, že se do něj dávají i jablka. Super, pár letních mám a potřebuji se jich zbavit. Suroviny: |
přečteno: 136x | přidat komentář
|
30. srpen 2015 v 15.13 | rubrika: příprava ingrediencí
Jak na domácí karamel je jeden z nejoblíbenějších receptů, které tu mám. Je opravdu dobrý, ale chtěl jsem karamel do kafé... a bez tuku. :) Postup je shodný, ale kolik vody do něj přijde? Změřil jsem to i pro sebe, až ho budu dělat příště. Suroviny: Vše dělá stejně jako v receptu na karamel. Množství vody je orientační, hodně záleží jak intezivně jí tam nalejete a tedy jak rychle se dílo zchladí a také kolik se jí stihne vypařit. Můj karamel měl konzistenci hustého medu. ![]() do sklenice jsem to lil rovnou z hrnce (už byl jen horký, ne vařící!) a pobryndal jsem ji, ale zase je hezky vidět jeho konzistence a barva na kapkách :) |
přečteno: 2.950x | přidat komentář
|
22. duben 2007 v 14.14 | rubrika: příprava ingrediencí
Aktualizováno: po douhé době jsem se konečně dostal k vaření karamelu a dokonce jsem všechno vážil, takže nyní recept ještě zpřesním. |
přečteno: 150.403x | komentáře (115)
|