25. červenec 2022 v 10.33 | rubrika: moučníky
![]() Suroviny: Suroviny II: |
přečteno: 158x | přidat komentář
|
24. červenec 2022 v 10.25 | rubrika: sladká jídla
Ještě jste neviděli kynuté a přitom tvarohové těsto? Jde to a chutná to! Můžou to být knedlíky plněné sladké nebo klidně knedlík ke svíčkové! Suroviny: |
přečteno: 53x | přidat komentář
|
23. červenec 2022 v 10.17 | rubrika: moučníky
![]() Suroviny: |
přečteno: 28x | přidat komentář
|
22. červenec 2022 v 10.16 | rubrika: pečivo
![]() Suroviny: Příměsy: skořice, oříšky, pražené vločky, rozinky popř drobné ovoce |
přečteno: 33x | přidat komentář
|
26. květen 2021 v 07.34 | rubrika: marmelády, sirupy
Suroviny na meduňkový/mátový sirup: ![]() |
přečteno: 236x | komentáře (1)
|
4. prosinec 2020 v 14.18 | rubrika: ostatní
Kuk, stále žiju! Tento blog je dá se říci opuštěný od roku 2016. Je to jen zdání, protože spoustu receptů z něj stále dělám a hlavně si je sem chodím připomenout. Nemám rád deníčky s recepty. Mám je prostě zde a při každém pečení pizzi (1-2x mesíčně) si je sem chodím přečíst. Tedy kolik čeho dát, jinak ty recepty samozřejmě znám. |
přečteno: 50x | přidat komentář
|
29. srpen 2016 v 09.22 | rubrika: pečivo
Těsto na pizzu není žádný zázrak ani umění. Je to jen mouka, voda, olej, sůl, droždí. Tady je můj oblíbený recept, ale stále se mi nedaří zadělat těsto o jeden den předem. :) Suroviny: |
přečteno: 433x | komentáře (1)
|
19. srpen 2016 v 09.02 | rubrika: pečivo
![]() Dopuručuji těsto zadělat v 18.00 a druhý den začít v 6.00, v 7.00 začít péct a 8.10 snídat! :) Suroviny: |
přečteno: 422x | přidat komentář
|
17. srpen 2016 v 08.04 | rubrika: moučníky
Také se mu říká drobenkový, ale sype se (ingredience) a proto mu říkám sypaný. Na internetu je jich velká spousta, ovšem tento... tento je velmi dobrý. A že jsem jich pár už vyzkoušel. Není vůbec suchý a už vůbec se po upečení nesype jako jiné. Suroviny Suroviny na náplň |
přečteno: 353x | komentáře (1)
|
5. červenec 2016 v 17.18 | rubrika: marmelády, sirupy
Suroviny Přidávám bílý rybíz, protože černý je hodně silný, ale není to nutné. Prostě použijte 1kg černého rybízu. Rybíz podlejeme panákem vody. Přidáme cukr a zahříváme tak rychle jak sporák dokáže. Během okamžiku |
přečteno: 219x | přidat komentář
|