2. květen 2016 v 11.57 | rubrika: ostatní
![]() Suroviny na těsto: Suroviny na náplň: |
přečteno: 190x | komentáře (1)
|
16. březen 2016 v 08.05 | rubrika: pečivo
![]() Suroviny: |
přečteno: 290x | přidat komentář
|
9. únor 2016 v 10.56 | rubrika: pečivo
![]() Suroviny: |
přečteno: 109x | komentáře (1)
|
8. únor 2016 v 10.55 | rubrika: moučníky
![]() Suroviny: |
přečteno: 110x | komentáře (2)
|
25. leden 2016 v 10.50 | rubrika: pečivo
![]() Výsledná chuť? Zajímavá. Nedokážu ani říct. Je to velmi jemně nasládlé, ale skoro to není poznat. Kůrka je delikátně tuhá, křehká... to fakt nejde popsat. Mohu doporučit. :) Suroviny: |
přečteno: 72x | přidat komentář
|
30. listopad 2015 v 08.16 | rubrika: ostatní
Generacemi prověřený recept na domácí koňak z vajec: 6 žloutků Cukru dávám méně a dávám krupici, 10dkg, jinak se mi zdá koňak velmi přeslazený. Rum většinou nahrazuji tím co mám doma. Většinou vodkou, někdy koňakem, ale většinou dělám směs. Např 0,15L rumu + 0,35L vodky. |
přečteno: 151x | přidat komentář
|
14. září 2015 v 14.59 | rubrika: ostatní
Zpravidla jednou za rok jde koupit levně kápie v obchodě. Dnes jsem je koupil za 27kč/1kg. No to je teda kup! Jsou krásně červené a vynikající chuti. Suroviny: |
přečteno: 745x | přidat komentář
|
14. září 2015 v 13.55 | rubrika: příprava ingrediencí
Bylo na čase zkusit i jiný recept na domácí kečup než ten první. Suroviny: |
přečteno: 114x | přidat komentář
|
13. září 2015 v 13.55 | rubrika: příprava ingrediencí
Po všech kečupech mi pořád zbylo dost rajčat. Kečup už jsem nechtěl a zkusil jsem tedy protlak. Suroviny Postup |
přečteno: 1.160x | přidat komentář
|
30. srpen 2015 v 15.49 | rubrika: moučníky
Aktualizováno 2020. Matěj měl alergii na mléko. Naštěstí už má povolené tvarohy a jogurty v omezeném množství. Miluje čokoládu a to hodně hodně hodně. Nenašel jsem recept podle svého gusta a tak jsem si ho vymyslel. :) Dort bude mít průměr 20cm a výšku 6-7cm. Provedení je na vás. Jde z toho vyrobit cokoli. :) Ta čokoláda co netuhne, která je na povrchu, mě baví! Krásně se leskne a při krájení se táhne a nekřupe, neláme. Je daleko čokoládovější než tuhá! ![]() tato čokoláda je zředěná smetanou, vypadá lépe než z jogurtu, ale tehdá jsem smetanu použít nesměl kvůli alergii |
přečteno: 340x | přidat komentář
|